image KOMF improvizon klasë, me karrige e banka, përballë qeverisë
[wp-story id="814678"]

Arsim

KOMF improvizon klasë, me karrige e banka, përballë qeverisë

news image

Koalicioni i OJQ-ve për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë – KOMF për mbrojtjen dhe avokimin për të drejtat e fëmijëve në Kosovë, nëprmjet një aksioni simbolik ka vendosur të protestojë pranë qeverisë.

Përballë qeverisë së Kosovës, janë vendosur bankat shkollore, e karriget, kështu duke improvizuar nëj klasë.

Kjo protestë, vjen si regim i kësaj OJQ-je, pasi Qeveria e Sindikata nuk po merren vesh, për të vazhduar mësimi, përçka po e pësojnë mbi 320 mijë nxënës të Republikës së Kosovës.

/GazetaSinjali/