image Kjo është gjendja me COVID-19 në spitalet e Kosovës - Sinjali

Kjo është gjendja me COVID-19 në spitalet e Kosovës

news image

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës janë të shtrirë 43 pacientë të konfirmuar pozitivë me COVID-19 dhe 28 të tjerë post-COVID.

Me oksigjeno-terapi janë 35 pacientë, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është i shtrirë një pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 13  pacientë;

Klinika e Pulmologjisë, 22 pacientë post-covid;

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient;

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë;

Spitali i Pejës, 8 pacientë;

Spitali i Prizrenit, 6 pacientë;

Spitali i Mitrovicës, 6 pacientë;

Spitali i Ferizajt, 5 pacientë./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin