image Kjo është gjendja e pacientëve me COVID-19 në spitalet e Kosovës

Shëndetësi

Kjo është gjendja e pacientëve me COVID-19 në spitalet e Kosovës

news image

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka publikuar raportin e fundit mbi gjendjen e pacientëve në tërë ShSKUK-në, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas këtij raporti, me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intensiv të Klinikës Infektive është një 1 pacient.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinikave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme

Klinika Infektive, 4 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 28 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient

Spitali i Prizrenit, 1 pacientë

Spital i Pejës, 4 pacientë

Spitali i Gjakovës, 4 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë

/GazetaSinjali/