image Këto janë vendimet që mori sot Qeveria e Kosovës në mbledhjen elektronike - Sinjali

Këto janë vendimet që mori sot Qeveria e Kosovës në mbledhjen elektronike

news image

Qeveria e Kosovës nën udhëheqjen e kryeministrit në detyrë, Avdullah Hotit, gjatë mbledhjes së mbajtur sot në formë elektronike, janë diskutuar dhe miratuar vendime të përgjegjësive të saj kushtetuese dhe ligjore, shkruan Gazeta Sinjali.

Njëra prej vendimeve ishte edhe emërimi i Këshillit Shtetëror për Vlerësim dhe Disiplinë (MPB).

Tjetër pikë e rendit të ditës ishte edhe emërimi i Komisionit Shtetëror për Pranimin në pozitat e kategorisë së lartë drejtuese, ku sekretar i përgjithshëm është Lulzim Ejupi.

Këto janë të gjitha vendimet që ka siguruar Gazeta Sinjali.

/Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin