image Këto janë gjërat që gratë i konsiderojnë tërheqëse te burrat
[wp-story id="814678"]

Modë & Stil

Këto janë gjërat që gratë i konsiderojnë tërheqëse te burrat

news image

Të gjithë burrat në këtë artikull, do shikoni se cilat janë gjërat kryesore që gratë shohin tërheqëse te ju.

1. Pamja e jashtme

Edhe pse shumica e grave thonë, se shikojnë njeriun, gjëja e parë që të tërheq te dikush është pamja e jashtme. Rëndësi ka edhe higjiena e tij personale dhe kujdesi që tregon për dukjen e tij të jashtme.

2. Sensi i humorit

Gratë duan dikë që edhe në momentet e vështira të shohë anën pozitive të gjërave. Nëse ka sens humori në shumicën e kohës, kjo tregon se ka mundësi të duket tërheqës në sytë e një gruaje.

3. Ndjeshmëria

Komunikimi, është çelësi kryesor i një lidhjeje të suksesshme. Nëse një burrë ka aftësinë që të dëgjojë dhe simpatizojë partneren e tij, duket shumë tërheqës në sytë e saj.

4. Talenti

Nëse një burrëka një talent të caktuar dhe nëse e përdor për të arritur diçka në jetë, kjo gjë e bën më shumë tërheqës në sytë e një gruaje.

5. I suksesshëm

Nëse një burrë ka një punë të mirë, një vend për të jetuar dhe është i përgjegjshëm, në sytë e një gruaje ai është tërheqës.

6. Familje e mirë

Familja është pasqyrimi më i mirë i një njeriu. Nëse një burrë ka një familje të mirë dhe ata kanë pasur ndikim pozitiv te fëmija e tyre, ai  do admirohet nga një grua që e pëlqen.

7. Inteligjent

Inteligjenca te një burri ka shumë rëndësi, sepse ndikon në rrugën drejt suksesit, sipas lexo.al Kjo gjë, i tërheq gratë. /Gazeta Sinjali/