image Këto dy shtete pritet t’i njohin patentë shoferët e Kosovës
[wp-story id="814678"]

Kosovë

Këto dy shtete pritet t’i njohin patentë shoferët e Kosovës

news image

Qeveria e Kosovës do të mbajë mbledhje, duke filluar nga ora 10:00.

Në mesin e 36 pikave të rendit të ditës, është edhe shqyrtimi i Nismës për lidhjen e marrëveshjes me Britaninë e Madhe dhe Irlandën e Veriut për njohjen reciproke të patentë-shoferëve.

“Shqyrtimi i Nismës për lidhjen e Marrëveshjes Ndërkombëtare ndërmjet Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar të Britanisë së Madhe dhe Irlandës së Veriut për njohjen reciproke të patentë shoferëve”, është pika e 16-të e rendit të ditës.

Poashtu do të shqyrtohet edhe Nisma për lidhjen e Marrëveshjes Ndërkombëtare mes Kosovës dhe këtyre dy shteteve mbi transferimin dhe përdorimin e të dhënave të Regjistrit të Emrit dhe Pasagjerit.

/GazetaSinjali/