image Këta janë 10 kandidatët e Listës Serbe që janë në radhë për t’u bërë deputetë

Politikë

Këta janë 10 kandidatët e Listës Serbe që janë në radhë për t’u bërë deputetë

news image

10 deputetët e Listës Serbe kanë dorëzuar zyrtarisht mandatet e tyre.

Ky subjekt në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021 ka garuar me 20 kandidatë. Në listën e pritjes janë 10 të ardhshmit që sipas procedurave do të mund të betohen si deputetë.

Lista Serbe ka marrë vendim që të tërhiqet nga të gjitha institucionet e Kosovës, përfshirë qeverinë, parlamentin, komunat.

Gjithashtu serbët janë duke u tërhequr nga gjyqësori, policia, administrata.

Më poshtë është lista e plotë, me deputetët që kanë dorëzuar mandatet [me të kuqe] dhe ata që janë në radhë [me të gjelbër]:

/GazetaSinjali/