image Kështu duket sonte stadiumi i ri i Shqipërisë
[wp-story id="814678"]

Sport/ Kështu duket sonte stadiumi i ri i Shqipërisë

news image

Pas shtrimit të fushës, sot në mbrëmje është testuar edhe ndriçimi në stadiumin “Arena Kombëtare” në Tiranë.

Punimet në stadiumin më të ri shqiptar janë duke vijuar në mënyrë intensive për të qenë gati në ndeshjen e nëntorit midis Shqipërisë dhe Francës.