image Kështu dukej vula personale e Skënderbeut
[wp-story id="814678"]

Arkivi/ Kështu dukej vula personale e Skënderbeut

news image

Një pjesë e jetës dhe e veprës së Gjergj Kastriotit Skënderbeut mbetet ende e pazbuluar dhe enigmatike.

Profesori i njohur i historisë, Jahja Drançolli, nëpërmjet një fotoje ka prezantuar “Vulën personale” të Skënderbeut.

Drançolli si burim ka përdorur Arkivin Shtetëror të Dubrovnikut dhe Arkivin Shtetëror të Kosovës.