image “Ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer”, nëna nga Fushë Kosova raporton zhdukjen e vajzës - Sinjali

“Ka dalë nga shtëpia dhe ende nuk është kthyer”, nëna nga Fushë Kosova raporton zhdukjen e vajzës