image Gjokoviq mund ta shpallet "non grata" në Amerikë, pritet ta humbasë edhe "US Open" - Sinjali

Gjokoviq mund ta shpallet “non grata” në Amerikë, pritet ta humbasë edhe “US Open”

news image

Tenisti serb, Novak Gjokoviq nuk po gjenë qetësinë pas ngjarjeve të ndodhura së fundi në Australi, teksa u përjashtua përfundimisht nga turneu “Australian Open”.

Por jo vetëm kaq për shkak të mos vaksinimit të tij ai mund të penalizohet të mos marri pjesë edhe në turne të tjera, duke qenë një dështim i madh për të dhe gjithë botën e tenistit.

Dy turnetë kryesore që zhvillohen në pranverë, ai i Indian Uells dhe Majemi, kanë vendosur gjithashtu rregulla fikse për sa i përket çështjes së vaksinimit të detyrueshëm.

Në këtë situatë pritet që e njëjta situatë të ndodhë edhe në US Open duke nxjerrë praktikisht “non grata” tenistin serb në të gjitha aktivitetet në SHBA. /Gazeta Sinjali Sporti/


Shpërndaje artikullin