image Gjobiten me 340 euro, ngasësi dhe kompania që e stërngarkuan rimorkion e kamionit në Gjilan

Siguri

Gjobiten me 340 euro, ngasësi dhe kompania që e stërngarkuan rimorkion e kamionit në Gjilan

news image

Policia e Kosovës në Gjilan i ka shqiptuar 300 euro gjobë një kompanie dhe 40 euro vozitësit, i cili ka drejtuar automjetin transportues duke tërhequr rimorkion në të cilin transportonte ngarkesë përtej masave të parapara me ligj, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas Policisë, automjeti nuk kishte sinjalizime me tabela përkatëse dhe nuk është pajisur me leje të veçantë për të siguruar përcjellje.

/GazetaSinjali/