image Gërvalla udhëton në SHBA, takon ambasadorë të Këshillit të Sigurimit

Politikë

Gërvalla udhëton në SHBA, takon ambasadorë të Këshillit të Sigurimit

news image

Ministrja e Punëve të Jashtme Donika Gërvalla ka udhëtuar për në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Kjo vizitë e pa paralajmëruar realizohet për të takuar ambasador të Këshillit të Sigurimit, vendeve njohëse dhe mosnjohëse

Gërvalla po ashtu do të takojë edhe përfaqësues të institucioneve amerikane dhe ndërkombëtare.

Një vizitë të tillë për në SHBA, në Maj, e ka paralajmëruar edhe kryeministri i vendit Albin Kurti.

/GazetaSinjali/