image ‘Gënjeshtrat’ që prindërit mund t’ua thonë fëmijëve

Qesharake

‘Gënjeshtrat’ që prindërit mund t’ua thonë fëmijëve

news image

Gjatë fëmijërisë tonë, të gjithë mund të kemi dëgjuar gënjeshtra nga prindërit tanë për të na ndaluar të bëjmë gjëra të cilat atyre nuk iu pëlqejnë.

Pjesa qesharake, por e lezetshme për këtë është se kryesisht çdo fëmijë e besoi atë. Pra, le të vlerësojmë disa nga këto momente qesharake kur prindërit tanë na gënjenin:

Nëse nuk do të pini qumësht atëherë nuk do të rriteni;

Nëse nuk do të silleni siç duhet atëherë përbindëshi do të vijë dhe do t’ju ​​hajë;

Mos bëni fytyra kaq të çuditshme sepse nëse nuk ndaleni, do të mbetet e njëjtë përgjithmonë;

Prisni edhe 10 minuta më shumë se jemi gati aty;

Të gjitha foshnjat kanë ardhur nga engjëlli në tokë;

Mos i fusni gishtat në hundë, përndryshe do të mbeten aty;

Herën tjetër me siguri do ta blejmë këtë lodër. Tani për tani nuk është në shitje;

Mos u shqetëso injeksionet nuk janë aq të dhimbshme;

Nëse gëlltitni çamçakëz, atëherë do të ngjiten zorrët në stomak për shumë vjet;

Lani dhëmbët çdo natë, përndryshe do t’iu bien;

Mami do të shkojë te mjeku për të bërë një injeksion? A do edhe ti?.

/GazetaSinjali/