image FSK në trajnim me ushtrinë amerikane, Departamenti i Mbrojtjes i ShBA-së publikon pamjet

Siguri

FSK në trajnim me ushtrinë amerikane, Departamenti i Mbrojtjes i ShBA-së publikon pamjet

news image

Nuk janë raste të rralla kur Forca e Sigurisë së Kosovës dhe ushtria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës stërviten së bashku.

Së fundmi, të dyja ushtritë kanë kryer stërvitjet në Prishtinë.

Departamenti i Mbrojtjes së ShBA-së i ka publikuar disa nga pamjet e stërvitjes së përbashkët.

“Ushtarët nga Grupi i 10-të i Forcave Speciale dhe Forcat e Sigurisë së Kosovës marrin pjesë në një stërvitje në Prishtinë, Kosovë”, thuhet në postimin në Twitter.

/GazetaSinjali/