image Mblidhet kryesia e LDK-së

Mblidhet kryesia e LDK-së

news image

Ka filluar mbledhja e LDK-së, në të cilën pritet të bëhet konstituimi i Këshillit të Përgjithshëm si dhe do të diskutohet rreth përgatitjeve për zgjedhjet e reja.

Më herët LDK ka paralajmëruar se nga ky takim do të ketë vetëm komunikatë për media.

Përndryshe, në kuvendin e përgjithshëm të kësaj partie të shtunën e kaluar, Isa Mustafa u zgjodh për herë të tretë në krye të LDK-së.