image Fifi rrëfen se ka qenë e bullizuar

Bota e Yjeve

Fifi rrëfen se ka qenë e bullizuar

news image

Sabiani, Fifi dhe Beniada kanë folur për fëmijërinë, ku treguan se në atë periudhë ishin bullizuar nga bashkëmoshatarët.

Fifi ka treguar se pasi motra e saj kishte qenë më e dobët në peshë, asaj i kishin thënë se “ti ia ha bukën Yllkës”.

“Ngaqë motra ishte e dobët, mua më thoshin t’i ia ha bukën Yllkës, kur ulesh për të ngrënë ua ha bukën të gjithëve”, ka thënë Fifi.

Ndërsa, Beniada ka treguar se kishte qenë e dobët në peshë dhe i kishin thënë se nuk kishte bukë për të ngrënë.

“Isha e dobët dhe të gjithë më thonin nuk keni bukë për të ngrënë, isha 12-vjeçe por nuk i kuptoja atëherë”, u shpreh ajo.

/GazetaSinjali/