image Eskalon debati në “Përputhen” ndërpritet programi (VIDEO) - Sinjali

Eskalon debati në “Përputhen” ndërpritet programi (VIDEO)

news image

Programi “Përputhen”, çdoherë po vijon duke u bërë më interesant dhe e gjitha kjo si arsye e debateve të forta mes konkurrentëve.

Së fundmi, situata ka eskaluar mes Edit dhe Bashkimit të cilët kanë debatuar ashpër me njëri-tjetrin.

Debati i tyre ka shkuar deri në atë masë sa që edhe është ndërprerë edhe emisioni.

Ndërkohë, nuk dihet se çka do të ndodh në vazhdim.

Për ta shikuar videon klikoni këtu.


Shpërndaje artikullin