image Ekskluzive: Në pranga pritet të bien edhe tre zyrtarë të Policisë së Kosovës nga komuniteti serb

Siguri

Ekskluzive: Në pranga pritet të bien edhe tre zyrtarë të Policisë së Kosovës nga komuniteti serb

news image

Në mesin e 12 pjesëtarëve të Policisë së Kosovës janë edhe tre policë nga komuniteti serb, raporton Gazeta Sinjali.

“Në mesin e 12 zyrtarëve të Policisë së Kosovës, tre janë të komunitetit serb dhe 8 të komunitetit shqiptar”, tha ky burim i besueshëm i Gazetës Sinjali.

Ndërsa, numri total i personave që pritet të arrestohet është rreth 40.

Pas pak detaje të reja lidhur me mega-aksionin e policisë që po zhvillohet në Karaçevë dhe në regjionin e Prishtinës. /Gazeta Sinjali/