image Egla, Ilnisna dhe Meritoni bashkë në një dhomë të izoluar - një vendim për ta merret të shtunën

Bota e Yjeve

Egla, Ilnisna dhe Meritoni bashkë në një dhomë të izoluar – një vendim për ta merret të shtunën

news image

Egla, Ilnisna dhe Meritoni deri të shtunën që vjen do të qëndrojnë bashkë në një dhomë të izoluar në një dhomë.

Siç tregoi prezantuesi i BBVA, Ledioni, vendimi nëse ata do të kthehen sërish në shtëpinë e BBVA, do të merret të shtunën.

/GazetaSinjali/