image “E kemi ulur o Rifat”: Ministër Peci replikon me qytetarë në Facebook

Politikë

“E kemi ulur o Rifat”: Ministër Peci replikon me qytetarë në Facebook

news image

Ministri i Bujqësisë, Faton Peci, ka replikuar me qytetarë në Facebook, në postimin e tij kur tregonte se cilat produkte bujqësore do të subvencionohen dhe me nga sa euro.

Peci ka pranuar qindra komente nga qytetarë të ndryshëm, të cilët kanë pyetur ministrin për punën e subvencioneve dhe për derte të tjera të tyre.

Një qytetar ka kërkuar nga ministri Peci që të ulet pragu për subvencionimin e grurit.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i Pecit, duke ia kthyer komentin.

Rifat Berisha e kemi ulur o Rifat”, iu përgjigj Peci.

0
9

????Fillimi i mbarë, gjysma e punës! ????Planifikim i duhur i kohës! ????Lehtësim i procedurave në aplikim!????Vazhdimësi e…

Posted by Faton Peci on Monday, January 9, 2023

/GazetaSinjali/