image Dy astronautët e NASA-s kanë filluar kthimin për në Tokë - Sinjali

Dy astronautët e NASA-s kanë filluar kthimin për në Tokë

news image

Dy astronautët e NASA-s u nisën nga Stacioni Ndërkombëtar të Hapsirës, duke filluar një udhëtim rreth një ditor për tek familjet e tyre në Tokë.

Doug Hurley dhe Bob Behnken u vendosën në një anije komzike e operuar nga SpaceX rreth 2.2 milirardë.

Sipas Business Insider është fluturimi i dytë eksperimental i SpaceX, mision ky i quajtur Demo-2.

Lëshimi i misionit Demo-2 bën që SpaceX, e themeluar nga Elon Musk në vitin 2002, e cila është kompania e parë në Programin Crew Commercial të NASA-s që realizoi me sukses një vizitë në laboratorin 150 miliardë dollarësh, në përmasa të një fushe futbolli. /Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin