image Deputeti i PDK-së: Koeficienti duhet të jetë 132 euro
[wp-story id="814678"]

Politikë

Deputeti i PDK-së: Koeficienti duhet të jetë 132 euro

news image

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Bekim Haxhiu ka treguar se sa duhet të jetë vlera e koeficientit në Ligjin e Pagave.

Ai ka thënë se vlera duhet të jetë 132 dhe se tregoi një tabelë se si e kishte propozuar-amandentuar ligjin e pagave që nuk u votua nga mazhoranca.

“Vlera e koeficientit duhet të jetë 132 Euro. Këtu mund të gjeni propozim -amendamentin tim për Ligjin e Pagave, por që nuk u votua nga deputetët e mazhorancës LVV-Guxo. Vlera e koeficienti e propozuar nga unë ishte 132 euro” tha Haxhiu në një postim në facebook.

Vlera e koeficientit duhet të jetë 132 Euro.Këtu mund të gjeni propozim -amendamentin tim për Ligjin e Pagave, por që…

Posted by Bekim Haxhiu on Friday, February 3, 2023

/GazetaSinjali/