image Deputeti i LDK-së propozon që qytetarët të mos i paguajnë kreditë në banka për tre muaj

Kosovë

Reagim/ Deputeti i LDK-së propozon që qytetarët të mos i paguajnë kreditë në banka për tre muaj

news image

Deputeti i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Driton Selmanaj i ka propozuar Qeverisë që të pezullojë për tre muaj pagesat e kësteve të kredive që qytetarët kanë në bankat e Kosovës.

Përmes një postimi në Facebook, Selmanaj ka thënë se kjo masë do t’i ndihmonte qytetarët për blerjen e gjërave ushqimore gjatë kësaj periudhe.

“Të merret vendimi për pezullimin në afat 3 mujor i të gjitha pagesave/kësteve të kredive që qytetarët ua kanë borxh bankave komerciale në Kosovë. Kjo masë duhet të ndërmerret me qëllim që qytetarët sadopak të kenë rezerva financiare për blerjen e gjërave elementare ushqimore gjatë kësaj periudhe”, ka shkruar Selmanaj në Facebook.

Kujtojmë se sot ministri i Shëndetësisë ka konfirmuar dy rastet e para me koronavirus në Kosovë.

Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë së Kosovës që është mbajtur sonte është marrë vendim që të mbyllen të gjitha kafeteritë, restorantet dhe qendrat tregtare./Gazeta Sinjali/

https://www.facebook.com/driton.a.selmanaj/posts/695802450957860?__xts__[0]=68.ARCQFvocnn_HzZe7Uy8jemj9zLQCyUt-kYPvegbdsUCY29gB8d4mmqvppd-SU3OQh58by-J2du1P99ib7tI8duddhCnWxFbUdwBFwNnAxnglvY2dm2ymUnZBe6e8hJjrbkvXBfBdFxT4EFizHXNrLbBHSsZ9YBDQ1EDYKW6KbgZ4jpEnBoaZPlQkPtDAsE5fWRGqLJpXqggyeI3DYvajl_Yx6zUhfwb2T5B70bk3ALrB7r7gsbopGPudpi_gaGnbOkfvVzOWyJjWWfE-OU9T2VaYwLaP3pxw9WEHT3DaN4h4n7tkmXCVMpeD24UaJ4Br0ZckHe6T7OYUWeVawWg&__tn__=-R