image Delegacioni i Kosovës të mërkurën do të vizitojë varrezat masive në Kizhevak të Serbisë

Kosovë

Delegacioni i Kosovës të mërkurën do të vizitojë varrezat masive në Kizhevak të Serbisë

news image

Të mërkurën delegacioni i Kosovës do të vizitojë punimet në lokacionin e varrezës masive në Kizhevak të Serbisë, shkruan Gazeta Sinjali.

Sipas anëtarit të komisionit qeveritar, Kushtrim Gara, punimet do të vazhdojnë deri të dihet se janë kryer të gjitha punimet dhe nuk ka mbetje mortore.

Dje në këtë lokacion janë gjetur mbetje mortore kurse punimet kanë vazhduar edhe sot.

/Gazeta Sinjali/