image BQK parashikon që ekonomia e Kosovës në vitin 2020 të pësojë rënie për 7.2%
[wp-story id="814678"]

Financa

BQK parashikon që ekonomia e Kosovës në vitin 2020 të pësojë rënie për 7.2%

news image

Pandemia COVID-19 do të bëjë që në vitin 2020 ekonomia e Kosovës të pësojë rënie me 7.2 për qind, transmeton Gazeta Sinjali.

Kështu janë projeksionet e Bankës Qendrore të Kosovës, por për të cilat u tha se mund të ndryshojnë.

Zëvendësguvernatori, Sokol Havolli, në Komisionin për Buxhet dhe Financa tha se recesioni ekonomik mund të jenë të formën e “V”-së. /Gazeta Sinjali/