image BQK mbyllë dy institucione mikrofinanciare në Kosovë

Kosovë

Vendim/ BQK mbyllë dy institucione mikrofinanciare në Kosovë

news image

Banka Qendrore e Kosovës ka marrë vendim që t’i mbyllë dy institucione mikrofinanciare që veprimtarinë e tyre e kanë zhvilluar në Kosovë.

Ato institucione janë: Iute Credit dhe Monego, transmeton Gazeta Sinjali.

Ky vendim ka ardhur pasi dy kompanitë që operonin në Kosovë kanë shkelur vazhdimisht rregullat e operimit.

Kjo është bërë e ditur nga vetë BQK përmes një konference të jashtëzakonshme për media./Gazeta Sinjali/