image Banorit të lagjes "Asllan Qeshme" në Pejë, i shkon ariu në oborr - Pamje

Kosovë

Banorit të lagjes “Asllan Qeshme” në Pejë, i shkon ariu në oborr – Pamje

news image

Një familje nga lagjia “Asllan Qeshme” në Pejë ka pasur në një mysafir jo të zakonshëm.

Në oborrin e familjes Musaj të Pejës është parë një ari, dhe sipas familjarëve, ai tashmë po shkakton edhe dëme.

Sipas familjarit të shtëpisë, ariu deri tani ia ka ngrënë rreth 300 pula dhe disa banorë kanë bërë edhe rojen për disa netë, për shkak të rrezikut nga Ariu.

/GazetaSinjali/