image Banorët e edicionit të dytë të BBV praktikues të fesë myslimane, edhe ky banor falet brenda shtëpisë

Bota e Yjeve

Banorët e edicionit të dytë të BBV praktikues të fesë myslimane, edhe ky banor falet brenda shtëpisë

news image

Formati “Big Brother VIP” në gjuhën shqipe ka shënuar gjithsej katër sezone, dy në Shqipëri si dhe dy në Kosovë. Duke u bazuar në këto katër sezone, Big Brother VIP Kosova 2 po shënon më së shumti banorë praktikues të fesë.

Këtë edicion, Monika është deklaruar se kryen ritet e fesë myslimane edhe brenda shtëpisë më të famshme. Gjithashtu, edhe Shqipja ka deklaruar se i përmbahet disa parime të fesë edhe brenda shtëpisë.

Por, se është praktikues i fesë edhe Blerando nuk u bë e ditur për shikuesit e këtij formati deri më sot kur Santiana zbuloi një gjë të tillë.

Për më shumë, video në vijim:

/GazetaSinjali/