image Bajrami tregon si do të bëhet testimi dhe notimi i nxënësve - Sinjali

Arsim/ Bajrami tregon si do të bëhet testimi dhe notimi i nxënësve

news image

Ministrja në detyrë e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit, Hykmete Bajrami, ka folur rreth notimit të nxënësve të cilët po ndjekin mësimet nga shtëpia.

Bajrami deklaroi se nota e periudhës së tretë nuk mund të jetë më e ultë se në periudhën e dytë.

“Në rast se nxënësi është i pa kënaqur para datës 11 mars, atëherë do të krijohen kushtet e testimit online apo çfarëdo forme tjetër”, tha Bajrami në Argument Plus në rtv21,

Kemi paraparë që në muajin qershor nëse na lejon Instituti Kombëtar i Shëndeti Publik dhe Ministria e Shëndetësisë që nxënësit të kthehen në shkollë dhe të kryhet ky testim./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin