image Avokati i të akuzuarit për krime lufte në Kosovë: Dëshmitë e banorëve janë të pabaza - Sinjali

Avokati i të akuzuarit për krime lufte në Kosovë: Dëshmitë e banorëve janë të pabaza

news image

Avokati i të akuzuarit për krime lufte në fshatin Kurshë, Darko Tasiqit, Lubomir Pantoviq, tha se dëshmitë e banorëve lidhur me akuzat ndaj klientit të tij janë të pabaza dhe jo komplete.

Pantoviq thotë se këtyre dëshmive nuk mund të ju besohet.

Sot, Gjykata Themelore në Prizren pritet të jap fjalën përfundimtare për të akuzuarin për krime lufte në Kosovë.

Kujtojmë që procesi gjyqësor ndaj Tasiqit ka filluar dy vjet më parë dhe në fillim të këtij procesi ai ishte deklaruar si i pafajshëm dhe ishte mbrojtur në heshtje./Gazeta Sinjali/


Shpërndaje artikullin