image Asnjë pacient me COVID-19 nuk është i shtrirë në QKUK - Sinjali

Asnjë pacient me COVID-19 nuk është i shtrirë në QKUK

news image

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se asnjë pacient me COVID-19 pozitivë nuk është i shtrirë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Bazuar në raportimet e datës 13 dhjetor në spitalet e përgjithshme janë 4 pacientë të konfirmuar me COVID-19.

Në QKUK po trajtohen 29 pacientë post-COVID, kurse në spitalet e përgjithshme 6 pacientë si post-COVID-19.

Prej numrit të përgjithshëm të pacientëve, 9 pacientë janë me oksgjeno- terapi, kurse në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive nuk është asnjë pacient.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 4 pacientë post-COVID;

Klinika e Pulmologjisë, 23 pacientë post-COVID;

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, nuk ka pacientë

Spitali i Gjakovës, 5 pacientë;

Spitali i Prizrenit, 1 pacient;

Spitali i Pejës, 2 pacientë;

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë./GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin