image Ambasada amerikane tregon se çfarë po synohet me takimin Kosovë-Serbi më 27 qershor

Politikë

Ambasada amerikane tregon se çfarë po synohet me takimin Kosovë-Serbi më 27 qershor

news image

I emëruari i Shtëpisë së Bardhë për dialogun Kosovë- Serbi, Richard Grenell, ka thënë se takimi i 27 qershorit është një mundësi që hap derën e zhvillimi ekonomik dhe investimit.

Këtë e ka bërë të ditur Ambasada amerikane në Kosovë duke njoftuar se Grenell shpreson se liderët e Kosovës dhe të Serbisë do ta kapin këtë shans për t’u rikthyer në dialog.

′′Kjo mundësi e Shtëpisë së Bardhë hap derën e zhvillimit të ri ekonomik dhe investimit. SHBA shpreson se liderët në Kosovë dhe Serbi do ta kapin këtë shans për t ‘ iu rikthyer dialogut dhe për të filluar një epokë të re stabiliteti dhe prosperiteti. Populli i këtij rajoni nuk meriton asgjë më pak”, ka deklaruar Grenell. /Gazeta Sinjali/

https://www.facebook.com/kosovo.usembassy/posts/4643976172295168?__xts__[0]=68.ARB0B5-83hgcGE76P953YnoDS8z6_BeFlbni02Gbx2O_KVMzQAycL29QLdCm9ZYXEbW1bFBrr94t7aDxEv2LGBCjnIjSrBkjeX0oWb3YKNSSCLg9Dw58D2Q4pktg7Ce6N6CqeYIfU95nkkASO6Z7F6H2hu0kgey83WSi2QxyUsBZknVAlnCMWLoDxQ5V7UNg_UtfvAR6mhpeSM5kvLD6kAf0Ty-9OAKna9-qDB9za-q_vK5pi-ZKsXqMO153Rh9hMeOlBq-EDSYThZutG4JsTIIF_ktlx2U2lfIZmaCR3eQnC8ne3g2Zr1ciqKpDpGC3DccNrbH1a9yLvnmRhBPnGQ&__tn__=-R