image Spiegel: Diplomatët gjermanë akuzojnë Borrellin se nuk është transparent dhe neutral

Politikë

Spiegel: Diplomatët gjermanë akuzojnë Borrellin se nuk është transparent dhe neutral

news image

Sipas një raportimi të revistës prestigjioze gjermane “Der Spiegel”, diplomatët gjermanë e kanë akuzuar Joseph Borell për shkelje të “transparencës, neutralitetit dhe kredibilitetit”.

Borrell ka shkelur “transparencën, neutralitetin dhe besueshmërinë,” thuhet në shkrimin e medias gjermane me titull “Poker postesh në Bruksel, zemërim në Berlin”.

Më herët, ka pasur raportime të mediave se planifikohet zëvendësim i Përfaqësuesit të Lartë të BE-së në ndërmjetësimin e dialogut Kosovë – Serbi.

/GazetaSinjali/