image 63 aksidente dhe 13 persona të arrestuar në 24 orët e fundit - Sinjali

Siguri/ 63 aksidente dhe 13 persona të arrestuar në 24 orët e fundit

news image

Gjatë 24 orëve të fundit në të gjithë vendin janë raportuar 63 aksidente komunikacioni.

Prej tyre, 15 kanë qenë me të lënduar, ndërsa 48 të tjera me dëme materiale. Fatmirësisht, policia nuk raporton për aksidente me fatalitet.

Për shkak të shkeljeve të rregullave të komunikacionit, policia ka shqiptuar 747 tiketa.

Gjithashtu, policia ka arrestuar 13 persona. Tetë janë në mbajtje ndërsa 3 janë dërguar në vuajtje të dënimit.


Shpërndaje artikullin