image 43 aksidente për 24 orë në Kosovë, policia shqipton mbi 900 gjoba
[wp-story id="814678"]

Siguri

43 aksidente për 24 orë në Kosovë, policia shqipton mbi 900 gjoba

news image

Për 24 orë në Kosovë kanë ndodhur 43 aksidente, prej të cilave 28 kanë përfunduar me dëme materiale.

Policia njofton se për shkelësit e rregullave të trafikut janë shqiptuar 905 gjoba.

Po ashtu, policia njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë arrestuar 26 persona, 12 janë në mbajtje dhe 5 persona janë në vuajtje të dënimit. /Gazeta Sinjali /