image 354 të infektuar me COVID-19 po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe në spitale rajonale, kjo është gjendja e tyre
[wp-story id="814678"]

Shëndetësi

354 të infektuar me COVID-19 po trajtohen në klinikat e QKUK-së dhe në spitale rajonale, kjo është gjendja e tyre

news image

Ministria e Shëndetësisë (MSH) dhe Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) kanë publikuar raportin për gjendjen e pacientëve të infektuar me COVID-19 dhe të atyre që janë të shtrirë nëpër klinikat e QUKUK-së dhe spitaleve rajonale, e që dyshohet se janë të infektuar.

Në total, në klinikat e QKUK-së dhe në spitale rajonale po trajtohen 564 pacientë, 354 prej tyre të konfirmuar me koronavirus.

Në klinikat e QKUK-së po trajtohen 250 pacientë. 113 nga ta po marrin trajtim në Klinikën Infektive.

Më poshtë gjeni raportin e detajuar numrit dhe gjendjes së pacientëve të infektuar me koronavirus të cilët po trajtohen nëpër klinikat e QKUK-së dhe në spitale rajonale. /Gazeta Sinjali