image 10 pacientë në Mjekimin Intensiv për shkak të koronavirusit - Sinjali

10 pacientë në Mjekimin Intensiv për shkak të koronavirusit

news image

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se 171 pacientë janë të hospitalizuar për shkak të koronavirusit në klinikat COVID në QKUK dhe spitalet rajonale.

Prej tyre, 166 janë pozitivë me COVID ndërsa 5 negativ.

Sipas SHSKUK-së, 129 pacientë janë me oksigjeno-terapi, kurse në Mjekim Intensiv janë 10 pacientë

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 65 pacientë

Mjekimi Intensiv i Klinikës Infektive, 10 pacientë

Klinika e Pediatrisë, 6 pacientë

Klinika e Gjinekologjisë, 9 pacientë

Spitali i Prizrenit, 16 pacientë

Spitali i Gjilanit, 11 pacientë

Spitali i Pejës, 14 pacientë

Spitali i Gjakovës, 17 pacientë

Spitalit Mitrovicës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 16 pacientë

Spitali i Vushtrrisë, 1 pacient

/GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin