image 1 vjet e gjysmë nga marrja e pushtetit, Kurti tregon të arriturat e Qeverisë

Politikë

1 vjet e gjysmë nga marrja e pushtetit, Kurti tregon të arriturat e Qeverisë

news image

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti me anë të një postimi në Facebook ka theksuar se sot u janë bërë një vit e gjysmë të qeverisjes Kurti 2.

Ai ka listuar rritjet e të hyrave Doganore e ato të ATK-së, rritjen ekonomike dhe atë të eksportit, luftimin e kontabandës e korrupsionit si dhe vendosjen e Kosovës në hartën botërore për sundim të ligjit.

Më poshtë gjeni postimin e plotë nga kryeministri Kurti, i cili ka varguar disa nga arritjet e qeverisë së tij përgjatë këtij 1-vjeçari e gjysmë.

/GazetaSinjali/