image ​Yll Buleshkaj zgjedhet drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsion

Politikë

​Yll Buleshkaj zgjedhet drejtor i Agjencisë Kundër Korrupsion

news image

Në Kuvendin e Kosovës sot është mbajtur seanca e radhës ku deputetët kanë zgjedhur Yll Buleshkajn drejtor të Agjencisë Kundër Korrupsion.

Buleshkaj ka marrë 62 vota. Kurse, kundër-kandidati i tij, Visar Krasniqi ka marrë 2 vota.

Buleshkaj deri më tani ka qenë drejtor ekzekutiv i Zyrës për Regjistrimin e Partive dhe Certifikim në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve. Ndërkohë, mandati i drejtorit të Agjencisë Kundër Korrupsion është pesë vjet./GazetaSinjali/