image Zuckerberg me risi në WhatsApp, mesazhet mund të zhduken pas 24 orësh
[wp-story id="814678"]

Telefona

Zuckerberg me risi në WhatsApp, mesazhet mund të zhduken pas 24 orësh

news image

Nga sot, mesazhet në aplikacionin WhatsApp do të kenë mundësinë të fshihen përgjithmonë.

Sipas pronarit Mark Zuckerberg, mesazhet do të mund të zhduken pas 24 orësh, 7 ditësh ose 90 ditësh.

“Ne po nxjerrim një opsion të ri të mesazheve që zhduken në WhatsApp sot, kështu që ju do të jeni në gjendje t’i bëni të gjitha bisedat e reja të zhduken si parazgjedhje pas 24 orësh, 7 ditësh ose 90 ditësh. Jo të gjitha mesazhet duhet të qëndrojnë përgjithmonë”, ka shkruar Mark Zuckerberg.

WhatsApp është një shërbim amerikan falas, ndër-platformë i mesazheve të menjëhershme të centralizuara dhe shërbimi me zë, në pronësi të Platformës Meta.

Ai i lejon përdoruesit të dërgojnë mesazhe me tekst dhe mesazhe zanore, të bëjnë thirrje zanore dhe video dhe të ndajnë imazhe, dokumente, vendndodhje të përdoruesve dhe përmbajtje të tjera. /GazetaSinjali/