image WhatsApp vjen me ndryshim të ri

Aplikacione

WhatsApp vjen me ndryshim të ri

news image

Risia e fundit në aplikacionin WhatsApp është që përdoruesit do të kenë mundësinë që të prodhojnë emoje të reja sipas dëshirës së tyre.

Funksioni i ri, i zbuluar nga WABetaInfo do jetë i disponueshëm vetëm për aplikacionin WhatsApp-it të beta për Android.

WABetaInfo ka thënë se emoji janë krijuar duke përdorur “një teknologji të sigurt të ofruar nga Meta”, duke pasur parasysh investimin e kompanisë në inteligjencën artificiale.

Tani për tani, krijimi i këtyre emojeve është i disponueshëm vetëm për një grup të vogël dhe të përgjedhur përdoruesish të WhatsApp beta për Android. Sipas WABetaInfo këtë “ndryshim të ri” do të mund të “provojnë” edhe një numër më të madh njerëzish gjatë javëve në vazhdim.

/GazetaSinjali/