image Pamje EKSKLUZIVE nga vrasja e vitit të kaluar në Dragodan: Përdoret thika dhe revolja në incident - Sinjali

Pamje EKSKLUZIVE nga vrasja e vitit të kaluar në Dragodan: Përdoret thika dhe revolja në incident