image Osmani e ashpër me Konjufcën dhe Qeverinë për letrën në KiE: Qesharake! U ndryshua qëndrimi që e mbajtëm për Asociacionin - Sinjali

Osmani e ashpër me Konjufcën dhe Qeverinë për letrën në KiE: Qesharake! U ndryshua qëndrimi që e mbajtëm për Asociacionin