image Mimoza Kusari dhe Avdullah Hoti kapen keq në kuvend - Sinjali

Mimoza Kusari dhe Avdullah Hoti kapen keq në kuvend

Mimoza Kusari dhe Avdullah Hoti kapen keq në kuvend.

"Sa herë që i ndërron ulëset, i ndërron edhe pozicionet e tua"Mimoza Kusari dhe Avdullah Hoti kapen keq në kuvend.

Gepostet von Sinjali am Freitag, 16. Oktober 2020