image Kryeministri Kurti për Nënë Terezën: Jeta e saj është vepër gjithë njerëzimin dhe shembull, ajo u bë nëna e gjithë botës - Sinjali

Kryeministri Kurti për Nënë Terezën: Jeta e saj është vepër gjithë njerëzimin dhe shembull, ajo u bë nëna e gjithë botës