Bajrami: Mjekëve dhe infermierëve t’u ndahen shtesa në pagë prej 300€ për korrik dhe gusht

🎥🔴 Bajrami: Mjekëve dhe infermierëve t’u ndahen shtesa në pagë prej 300€ për korrik dhe gusht

🎥🔴 Bajrami: Mjekëve dhe infermierëve t’u ndahen shtesa në pagë prej 300€ për korrik dhe gusht

Gepostet von Sinjali am Mittwoch, 29. Juli 2020