Video

video image

Qeveria e Kosovës ndan 250 mijë euro për luftën kundër ISIS-it.

video image

Gjykata jep urdhër për sekuestrimin e luanit, por biznesmeni në Gjilan vazhdon ta mbajë në kafaz

video image

Telekomi i Kosovës ua zbret pagat të gjithë punëtorëve

video image

Këta janë golashënuesit më të mirë të dekadës së fundit

video image

Numri i të prekurve nga HIV/AIDS gjatë vitit 2019 në Kosovë

video image

05 January 2020

Këto janë çmimet e parkingjeve në Prishtinë pas votimit të rregullores

video image

05 January 2020

Ambasda e SHBA-së në Kosovë konteston zgjedhjen e dy kryeprokurorëve

video image

05 January 2020

BQK aplikon “fajdet” e njëjta ndaj qytetarëve që i nisën “Monego” e “Iute Credit”

video image

05 January 2020

Blerim Isufaj që akuzohej për listat e veteranëve, zgjedhet në krye të Prokurorisë Speciale

video image

05 January 2020

Manipulimi i “Monegos” në kurriz të qytetarëve

video image

05 January 2020

Si nisi ideja e Mini-Shengenit që po i acaron raportet Kosovë-Shqipëri?

video image

18 December 2019

Përgënjeshtrim/ Ambasada e SHBA-së demanton drejtorin e Spitalit Amerikan që ia përdori emrin për marketing të stafit mjekësor

video image

18 December 2019

Skandali/ Shefi i Spitalit Amerikan përdorë emrin e Ambasadës së SHBA-së për marketing të mjekëve që fajësohen për papërgjegjësi

video image

18 December 2019

Mënyra sesi mjeku i Spitalit Amerikan, Dr. Sasho Josimovski mashtroi familjarët e pacientit S.N.

video image

18 December 2019

Zbulohen bisedat mes familjarëve dhe mjekëve, të cilët e larguan pacientin nga Spitali Amerikan duke ia rrezikuar jetën për 10 mijë €