image Vetitë shëndetësore të kivit

Vetitë shëndetësore të kivit

news image

Kivi ka sasi të konsiderueshme të lëndëve ushqyese vitale.

Vetitë ushqyese të kivit janë shumë të shëndetshme për zëmër për shkak të nivelit të lartë të kaliumit, i cili ndihmon në parandalimin e humbjes së vitaminës K.

Gjithashtu është dëshmuar se kivit zvogëlojnë simptomat për sëmundjet e frymëmarrjes si dhe problemet me tretje, transmeton Sinjali.

Vetitë ushqyese të kivit kanë elemente që ndihmojnë në rritjen dhe mirëmbajtjen e eshtrave, shëndetin e syve dhe mund t’ju ndihmojnë gjithashtu të flini më mirë.

Ja cilat janë vetitë shëndetësore të kivit:

Ndihmon në tretje,

Përmison sistemin kardiovaskular,

Përmison shëndetin e lëkurës,

Zgjidhë problemet me gjumin./Sinjali/