image Vendet që s’do të kenë sot dhe nesër rrymë - Sinjali

Vendet që s’do të kenë sot dhe nesër rrymë

news image

Në disa zona të Kosovës, sot dhe nesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike, raporton Gazeta Sinjali.

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike në Kosovë (KEDS) ka njoftuar se këto ndërprerje do të bëhen shkaku i punimeve në rrjet.

Njoftimi i KEDS-it:

26.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet: Dalja 10 kV Kraishta (Kodi: 41000002) nga ora 10:00 deri ora  15:00.Vendet: fshatrat: Breg i Zi, Bujan, Godanc i Epërm, Godanc i Poshtëm (një pjesë), Hallaç i Madh, Hallaç i vogël, Kraishtë, Martiras (Hallaç i Vogël), Ribar i Madh, Ribar i Vogël, Rinas (Ribar i Vogël), Rinas (Ribar i Madh), Rufc i Ri, Rufc i Vjetër, Varigovc dhe Zllakuqan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.2.Nga TS 110/35/10 kV Lipjan do të ndërprehet: Dalja 10 kV Komogllava (Kodi: 40000009) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Komogllava dhe  Gërrlica.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë. 3.Nga TS 110/35/10 kV Hani i Elezit do të ndërprehet: Dalja 10 kV Glloboçicë (Kodi: 42000002) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Glloboçicë, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqt, Bravët, Lagje Kollomoqe, Fabrika Suxhukut, Seqishtë, Krivenikë, Gurthyesit Gur i bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë. Prizren1.Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet: Dalja 10 kV Rapça (Kodi: 30036009) nga ora 09:00 deri ora  16:00.

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka, Brezne, Krsteci I Ulët, Krsteci i Naltë, Rrenci, Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll,Buqe, Pllavë dhe  TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni. 2.Nga TS 35/10kV Pirana do të ndërprehet:Dalja 10 kV Hasi II (Kodi: 30034003) nga ora 09:00 deri ora  16:00.

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni. Prishtinë1.Nga TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet: Dalja 10 kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora 10:00 deri ora  14:00.

Vendet: Miradi e Epërme.Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe ndërrimi i izolatorëve. Pejë1.Nga TS 110/10kV Klina  do të ndërprehet: Dalja 10 kV Klinavci (Kodi: 52000002) nga ora 11:00 deri ora  14:00.

Vendet: Klinavc,Gjurgjevik i Vogël, Kërnicë, Shtupel, Bingjë, Grapc, Leskoc, Krushevë e Vogël, Radulloc, Pataqan, Zllakuqan, Krushev e madhe, Ranoc, Berkov dhe Rudicë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të thyera dhe shtrëngimi i rrjetit. Mitrovicë1.Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2  do të ndërprehet:Dalja 10 kV Novolani (Kodi: 73000005) nga ora 10:00 deri ora  14:00.Vendet: Një pjesë e Bukoshit, Novolan, Kollë, Vërnicë, Rezniku, Shallc, Druvar dhe Mihaliq.Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë. Gjilani1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J10 Bresalci 1 (Kodi: 63000010) nga ora 13:00 deri ora  15:00.Vendet: Bresalc, Koretishtë, Ponesh, Parallovë, Vërbicë e Zhegovcit, Kishna- Polja, Sllakovci dhe  Zhegovci.Arsyeja: Vendosja e një shtyllë 12/1000 në rrjet. 2.Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:Dalja 10 kV Dalja kah Rrethi  (Kodi: 63000014) nga ora 12:00 deri ora  13:40.

Vendet: Bresalc, Koretishtë, Ponesh, Parallovë, Vërbica e Zhegovcit, Kishna Poljë, Sllakovc dhe  Zhegovci.

Arsyeja: Drejtimi i shtyllave 04 kV nën rrjetin 10/20 kV.27.10.2021Punime në projekte investivePrishtinë1.TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:00 – 17:00Vendet:  Rr.Sejdi Kryeziu.Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.2.Nga TS 110/35/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:Dalja 10 kV Ben Af   (Kodi: 19100017) nga ora 09:00 deri ora  18:00.

Vendet: Bena-af, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare.

Arsyeja: Punimi i lidhëseve, kokave dhe energjizimi i kabllove të reja.Gjakovë1.Nga NS 35/10 kV Malishevë  do të ndërprehet:Dalja 10 kV Bellanica (Kodi: 82082005) nga ora 09:40 deri ora  16:45.Vendet: Rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator); fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave nen tension dhe ndërrimi i transformatorit. 27.10.2021Punime nga palët e tretaFerizaj1.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1  do të ndërprehet: Dalja 10 kV  Drejtimi i Komogllavës  (kodi: 40000009) prej orës 09:00 deri në ora 10:30Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varoshi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)kV, sipas  zgjidhjes teknike.2.Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1  do të ndërprehet: Dalja 10 kV  Vëllezërit Gërvalla   (kodi: 40000031  ) prej orës 11:00 deri në ora 16:00Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjesë), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrje/dalje, sipas pëlqimit elektro-energjetik.3.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku  do të ndërprehet:Dalja 10 kV  Kaçaniku i Vjetër   (kodi: 40043007) prej orës 11:00-11:30 dhe nga  ora 13:30-14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.4.NS 35/10kV Kaçaniku  do të ndërprehet:TS 10/04 kV TS  Rakaj   (kodi: 40043007034) prej orës 11:00 – 14:00Vendet: TS Rakaj.Arsyeja: Ndërrimi i trafostacionit, shkarkuesve të mbitensionit dhe Panelit të tensionit të ulët, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Prishtinë1.TS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:TS 10/04 kV TS  Fabrika e Kasetave 3 (kodi: 19000039092) prej orës 10:00 – 13:00Vendet:  Rr.Sejdi Kryeziu.Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake. /GazetaSinjali/


Shpërndaje artikullin